Tuesday, April 30, 2013

Keistimewaan Cinch Shake Shaklee
Setiap kali anda Shaklee Cinch anda akan mendapat 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larutv (dicadangakan diambil bersama 1sudu protein soya ESP). ini penting kerana protein digunakan untuk membina otot, dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisme badan dan juga membakar kalori.

Makanan yang kaya dengan protein juga boleh menahan kelaparan, yang mana ia membantu mengurangkan kadar pengambilan makanan antara waktu makan. Cinch juga mengandungi LEUCINE merupakan nutrisi penting untuk keperluan harian tubuh kita.

Adakah Cinch Shake Shaklee sesuai untuk pengidap kencing manis/diabetes?
Cinch Shake Shaklee mempunyai kadar indeks glisemiks yang rendah dan sesuai untuk pengidap diabetes. Cuma pengidap diabetes perlu karbohidrat kompleks dalam pelan diet mereka.

Adakah Cinch Shake sesuai untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi?
Tiada halangan untuk ibu mengandung or menyusu ingin mengambil Cinch Shake kerana ia selamat dari bahan kimia, pewarna tiruan serta bahan pengawet dan paling penting tiada kandungan GMO. Tapi ibu hamil/ menyusu tidak digalakkan berdiet kerana proses kehamilan dan penyusuan memerlukan nutrien yang tinggi terutamanya kalori untuk ibu dan bayi.

Adakah sesuai untuk kanak-kanak?
Cinch Shake tidak sesuai untuk kanak-kanak bawah 12 tahun

Cara pengambilan terbaik Cinch Shake.
Seperti yang boleh didapati pada cinesternya, cara terbaik pengambilan Cinch adalah bersama dengan susu rendah lemak/ESP. Ini kerana gandingan Cinch Shake dan susu rendah lemak/ESP memberi bekalan nutrisi yang mencukupi dan penggunaan protein dan leucine yang optimum

Perbezaan Cinch dengan ESP.
Cinch lebih banyak membekalkan asid amino termasuk Leucine dalam kandungan setiap hidangan. Berbanding dengan ESP, Cinch lebih memberi tumpuan kedalam proses pembakaran kalori.

Adakah Cinch Shake mengandungi kafein?

 Cinch Shake adalah caffein -free kecuali perasa cafe latte kerana ia mengandungi perasa kopi asli. Kandungan kafein kurang dari 1 mg untuk setiap hidangan.

Perbezaan Cinch dengan produk pelangsian dan penurunan berat badan yang lain
Cinch Shake mengandungi formula istimewa iaitu Leucine yang berfungsi untuk menjaga otot badan. Sesetengah produk kurus boleh merosakkan otot kita dan menyebabkan kehilangan berat badan yang banyak akibat dari kekurangan jisim otot. Keadaan ini menyebabkan berat badan bertambah kembali bila berhenti mengambil produk tersebut. Berbeza dengan Cinch Shaklee yang menjaga jisim otot. Otot yang sihat membantu dalam pembakaran kalori secara sihat.


sesiapa berminat untuk mendapatkan harga istimewa boleh hubungi kami:
 FB : familicare | jaeiaje
Shaklee Independent Distributor (ID NO 888383 )
pm/ whatsapp : 011-29207518 | 013- 3217182

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Template by:

Free Blog Templates